Ik ben Stefan Hoevenaars, 44 jaar, vader van Finn (15) en Ravi (9), meer dan de helft van mijn leven woonachtig in Nijmegen en al sinds mijn 23e met veel plezier, zowel professioneel als vrijwillig, werkzaam in het culturele circuit.Begonnen als vrijwilliger in het sociaal cultureel werk in mijn geboortedorp Beltrum besloot ik CMV te gaan studeren. Tijdens mijn jaarstage kreeg ik een baan aangeboden bij jongerencentrum / poppodium Willemeen in Arnhem. Daar werkte ik in totaal 13 jaar als jongerenwerker, programmeur en publiciteitsco÷rdinator.
In 2008 maakte ik de overstap naar New Arts Nijmegen, destijds een project voor getalenteerde jongeren uit de hip hop scene, die van hun passie hun beroep wilden maken. We ontwikkelden het project tot ROC-opleiding voor schooluitvallers en daarna tot projectbureau voor de urban scene. Van 2012 tot 2014 heb ik gewerkt op het projectbureau van de Lindenberg, Peer Producties, als planontwikkelaar, fondsenwerver en productiemedewerker.
Ik heb acht jaar veel van mijn tijd en energie als vrijwilliger gestoken in het Kids 'n' Billies Festival met een tweede uitverkochte editie in 2014 als laatste wapenfeit. Daar ben ik inmiddels gestopt.
Op dit moment werk ik nog 16 uur per week voor New Arts en de rest van mijn tijd ben ik freelancer in het culturele circuit.